奥鹏作业答案,奥鹏在线作业

 找回密码
 注册

QQ登录

只需一步,快速开始

如何获取免费答案奥鹏网考怎么做?

中国医科大学2021年9月《大学英语(下)(本科)》作业考核试题答卷

[复制链接]
发表于 2021-9-25 14:02:54 | 显示全部楼层 |阅读模式
在线作业最低5元/门QQ 514169068 签到赚金币
中国医科大学2021年9月《大学英语(下)(本科)》作业考核试题
试卷总分:100  得分:60
一、单选题 (共 15 道试题,共 30 分)
1.交际英语(1-5):
— Thank you so much for your lovely gift.— ____________.
A.Never mind.
B.I’m glad you like it.
C.Please don’t say so.
D.No, it’s not so good.
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


2.— ______, but I seem to have misplaced your scarf. — Oh, that’s all right.
A.I am fine
B.It’s nice of you
C.I am sorry
D.I am OK
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


3.— How often do you eat out? —____________, but usually once a week.
A.Have no idea
B.As usual
C.It depends
D.Generally speaking
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


4.— Could you stay a little longer?
— ____________.
A.No, thank you
B.You are welcome
C.Yes, thank you
D.No, I’m afraid I can’t
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


5.— I'm tired of your complaints.
—Just listen to me. ______.
A.What a pleasure
B.I don’t know
C.Thanks a lot
D.I'm serious
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


6.词汇与结构,请回答6-15题
Had I got there five minutes earlier, I could ______ her.
A.have met
B.meet
C.meeting
D.to meet
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


7.It is his first visit to Europe as the ______.
A.preside
B.president
C.resident
D.presidency
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


8.______ from the hill, our school looks more beautiful.
A.Seen
B.Being seen
C.Seeing
D.Saw
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


9.While I was working for that company, I had to ______ consumer affairs.
A.deal on
B.deal with
C.deal in
D.deal for
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


10.Jack won the championship of the competition, ______ made the whole family excited.
A.that
B.who
C.which
D.what
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


11.The aim is neither to judge nor to force forgiveness, but rather to ______ understanding.
A.foster
B.harvest
C.brighten
D.activate
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


12.We were in the same college, ______ was male-only at that time.
A.that
B.which
C.it
D.although
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


13.The commission is made up of five people, ______ two women.
A.including
B.included
C.involving
D.involved
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


14.A/An ______ computer will be an indispensable diagnostic tool for doctors.
A.essential
B.intelligent
C.smart
D.sentient
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


15.Despite ______ attempts to diet, her weight soared.
A.continuous
B.much
C.numerable
D.numerous
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


二、阅读理解 (共 2 道试题,共 20 分)
20.阅读理解第1篇:请根据短文回答(1)-(5)小题
Although the United States covers so much land and the land produces far more food than the present population needs, its people are by now almost entirely an urban society. Less than a tenth of the people are engaged in agriculture and forestry, and most of the rest live in or around towns,small and large. Here the traditional picture is changing: every small town may still be very like other small towns,and the typical small town may represent a widely accepted view of the country, but most Americans do not live in small towns any more. Half the population now lives in some thirty metropolitan areas (1arge cities with their suburbs of more than a million people each — a larger proportion than in Germany or England,let alone France). The statistics of urban and rural population should be treated with caution because so many people who live in areas classified as rural travel by car to work in a nearby town each day. As the rush to live out of town continues, rural areas within reach of towns are gradually filled with houses, so that it is hard to say at what moment a piece of country becomes a suburb. But more and more the typical American lives in a metropolitan rather than a small town environment.
(1).6.If now America has 250 million people, how many of them are engaged in agriculture and forestry?
A.About 25 million.
B.More than 25 million.
C.Less than 25 million.
D.Less than 225 million.
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

(2).Which of the following four countries has the smallest proportion of people living in metropolitan areas?
A.United States.
B.Germany.
C.France.
D.England.
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

(3).What's the meaning of the word "metropolitan" in the middle of the passage?
A.Of a large city with its suburbs.
B.Of small and large towns.
C.Of urban areas.
D.Of rural areas.
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

(4).According to the passage, what can we learn about small towns in the United States?
A.Most small towns become gradually crowded.
B.Small towns are still similar to each other.
C.As the traditional picture is changing, towns are different.
D.Small towns are turning into large cities.
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

(5).Why is it hard to say when a piece of country becomes a suburb?
A.Because they are the same.
B.Because the rush takes place too quickly.
C.Because the process is gradual.
D.Because more and more Americans live in metropolitan.
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


25.阅读理解第2篇:判断正误题:请根据短文回答(1)-(5)小题
People born in the summer are more likely to be healthy than those who arrive during other times of the year, new research suggests. The phenomenon could be caused by mothers getting more sun in pregnancy — and passing on higher quantities of vitamin D to their unborn infant. A study of almost half a million British adults found babies born in June, July, and August were heavier at birth and taller as adults.
For the first time the research also revealed girls born in the summer started puberty later — an indication of better health in adult life. Early puberty in girls has been linked with a higher risk of diabetes, heart disease or breast cancer.
Previous research has shown children born between June and October are likely to be slightly taller and have bigger bones than winter-born children — believed to be related to vitamin D exposure during pregnancy.
Babies born in autumn and winter are more likely to develop food allergies — with sunlight exposure during pregnancy and vitamin D levels also thought to play a role in this. But being born in summer can have drawbacks - such as an increased risk of short-sightedness.
(1).According to the new research, babies born in summer are more likely to be healthy.
A.T
B.F
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

(2).Late puberty in girls has been related to an increased risk of diabetes, heart disease or breast cancer.
A.T
B.F
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

(3).Vitamin D exposure during pregnancy is believed to be connected with the height of the babies.
A.T
B.F
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

(4).Food allergies are more likely to take place among babies born in spring.
A.T
B.F
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

(5).Short-sightedness is one of the probable disadvantages for babies born in summer.
A.T
B.F
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


三、完型填空 (共 1 道试题,共 10 分)
30.完形填空,请将①-⑤空的正确选项填写到答题区:
There are five incomplete sentences in the following passage. Read the passage and choose the word that best fits into the passage, Do remember each word can be used only once.

A. Finally B. sneak C. on D. practicing E. so

It was soon clear I couldn't stay in China forever. To become a world-class musician, I had to play ___##___ the world's big stages. So in 1997, my father and I moved again, this time to Philadelphia, ___##___ I could attend the Curtis Institute of Music. ___##___ our money worries were easing. The school paid for an apartment and even lent me a Steinway (斯坦威钢琴). At night, I would __##___ into the living room just to touch the keys.
Now that I was in America, I wanted to become famous, but my new teachers reminded me that I had a lot to learn. I spent two years ___##___, and by 1999 I had worked hard enough for fortune to take over. The Chicago Symphony orchestra heard me play and liked me, but orchestra schedules were set far in advance. I thought I might join them in a few years.
(1).
A.Finally
B.sneak
C.on
D.practicing
E.so
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

(2).
A.Finally
B.sneak
C.on
D.practicing
E.so
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

(3).
A.Finally
B.sneak
C.on
D.practicing
E.so
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

(4).
A.Finally
B.sneak
C.on
D.practicing
E.so
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

(5).
A.Finally
B.sneak
C.on
D.practicing
E.so
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


四、问答题 (共 6 道试题,共 40 分)
31.英译汉:He talks as though he were a teacher.
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


32.英译汉:As a matter of fact, he is several inches taller than his father.
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


33.英译汉:He took over from the previous headmaster in February.
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


34.英译汉:I was very impressed by the waiter's great courtesy in the five-star hotel.
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


35.英译汉:Manners are the ornaments that make a woman a lady and a man a gentleman.
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复


36.写作:Instructions:建议你在30分钟内,根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

The Chinese New Year

(1).简单介绍中国新年即春节;

(2).你最喜欢的新年庆祝活动。
答案:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复



本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
您需要登录后才可以回帖 登录 | 注册

本版积分规则


 
 
客服一
客服二
咨询一
咨询二
奥鹏在线作业交流群
工作时间:
8:30-24:00
双休日正常上班
扫一扫加官方微信

QQ|Archiver|手机版|小黑屋|奥鹏作业免费答案,奥鹏离线,奥鹏网考作业答案 ( 湘ICP备2021001733号-2 湘ICP备2021001733号-2

GMT+8, 2021-10-24 16:11 , Processed in 3.321762 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

快速回复 返回顶部 返回列表